Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bani pentru modernizarea Portului Ovidiu. Decizia, publicată în Monitorul Oficial al României

ro

07 Nov, 2019 00:00 2405 Marime text
În Monitorul Oficial al României, Partea I, la numărul 895 din data de 6 noiembrie 2019, a fost publicată hotărârea pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Modernizare şi extindere capacitate de operare în portul Ovidiu”.
 
Finanţarea obiectivului de investiţii prevăzut la art. 1 se realizează din fonduri externe nerambursabile, prin Programul operaţional Infrastructură mare 2014-2020, şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii.
 
Ministerul Transporturilor şi Compania Naţională „Administraţia Canalelor Navigabile” SA Constanţa răspund de modul de utilizare a sumelor aprobate potrivit prevederilor hotărârii.
Amplasamentul investiţiei este pe raza judeţului Constanţa, UAT Lumina şi UAT Ovidiu, Canal Poarta Albă – Midia Năvodari – Port Ovidiu. Valoarea totală este de 70.782.000 lei, iar durata investiţiei este de 24 de luni. Cea mai mare parte din sumă va merge pentru platforma portuară care urmează a fi reabilitată, fiind vorba de 49.300.000 de lei. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii