Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aviz pozitiv de la APM Constanța Primăria Murfatlar extinde rețeaua de canalizare în zona Siminoc

ro

27 Feb, 2024 11:01 514 Marime text
  • Primăria Orașului Murfatlar a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul care prevede exinderea rețelei de canalizare din zona Siminoc.
  • Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 06.03.2024.
 
Primăria Orașului Murfatlar va extinde rețeaua de canalizare în UAT Oras Murfatlar, zona Siminoc, motiv pentru care a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța efectuarea evaluării impactului asupra mediului.
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanta anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului și nu este necesară parcurgerea celorlalte etape din procedura de evaluare adecvată, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: Extindere rețea de canalizare în UAT Oraș Murfatlar – zona Siminoc, propus a fi amplasată în satul Simonoc, orasul Murfatlar, intravilan, extravilan.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din municipiul Constanța, starada Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8.00-16.30, vineri, între orele 8.00-14.00.
 
Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 06.03.2024 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ). 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Trei terenuri deținute de Primăria Cogealac, scoase la licitație de fiscul din Constanța (DOCUMENT)
 
Cumpărări directe Constanța: CNI caută diriginți de șantier pentru supervizarea lucrărilor la creșa din Murfatlar. „Ofertele cu prețuri neobișnuit de scăzute vor fi respinse“ (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii