Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aviator, un joc de noroc inovator a cărui popularitate a crescut exponențial

ro

24 Jul, 2023 09:41 857 Marime text
 
Tu cât de bine îți controlezi emoțiile? Îți prezentăm un joc care duce la extrem stăpânirea de sine și plăcerea de a risca: Aviator. Principiul este foarte simplu: plasezi pariul atunci când un avion începe să ruleze pe pistă și să zboare. Trebuie să încasezi înainte ca avionul să se înalțe în „înaltul cerului”. Cu cât aștepți mai mult, cu atât cota este mai mare.
Popularitatea jocului Aviator este în creștere, în special în rândul celor care urmăresc să facă un rulaj mai mare pentru a intra în clubul select al jucătorilor de elită: https://mrbit.ro/ro/vip/super.

Cum este decis rezultatul rundei

Așa cum spuneam, în „Aviator” se pune accentul pe adrenalină. Totul se derulează în câteva secunde, de la 5 la 30. Nu știi niciodată când își va lua zborul aeronava. De fapt, nu știe nimeni, pentru că momentul este decis aleatoriu, de un mecanism aleatoriu, „Provably Fair”.
Această tehnologie garantează corectitudinea 100% a rezultatelor jocului. Potrivit producătorilor, cu această tehnologie, este imposibil ca orice parte terță să intervină în procesul de joc.
Concret, rezultatul rundei este generat de patru participanți independenți: operatorul jocului și primii jucători care au plasat pariuri pe acea rundă. Când avionul se pune în mișcare, jocul combină sursa serverului cu cele 3 surse client. Din simbolurile combinate se generează un cod, iar acel cod decide secunda în care aeronava se înalță.
Poți verifica nivelul de corectitudine al fiecărei runde dând click pe simbolul verde din partea de jos a ecranului.

Poți plasa simultan două pariuri

Avionul poate decola foarte repede de cinci ori la rând, la nici două secunde de la startul rundei, la fel cum se poate desprinde de la sol la multiplicatori de 40x, 60x sau 140x. Rezultatul unei runde nu are nicio legătură cu ce s-a întâmplat în rundele precedente.
Într-o singură rundă, poți plasa simultan două pariuri. Un pariu este răscumpărat prin apăsarea butonului „Încasare”. Dacă nu apuci să dai click pe buton și avionul decolează, atunci pierzi miza. În acel moment, pe ecran apare mesajul „A zburat!”. În cazul în care conexiunea la internet se întrerupe, este activată automat funcția de încasare.

Joc de noroc sau de strategie?

Există o adevărată discuție dacă „Aviator” este un joc care ține sută la sută de noroc, ca ruleta sau sloturile, sau în care succesul poate fi influențat și de o strategie a jucătorului, așa cum este pokerul.
Mulți îl încadrează în cea de-a doua categorie, întrucât momentul în care pariul e încasat este la latitudinea pariorului. La păcănele sau la ruletă, după ce ai plasat miza și ai apăsat butonul de rotire, nu mai ai niciun cuvânt de spus. Cei care închid pariul foarte repede își reduc considerabil riscul de a avea „ghinion”. Desigur, nici câștigurile nu sunt grozave.
Pe ecran, poți vedea live o listă cu pariurile plasate de alți jucători și cu momentul în care aceștia dau „Încasare”.
„Aviator” este și un joc social. În timp ce te distrezi, poți comunica cu ceilalți jucători prin intermediul ferestrei de chat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii