Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie Raja Traficul este restricționat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța

ro

27 Jan, 2022 13:36 1866 Marime text

 
  • Pentru remedierea avariei survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Al. Lăpușneanu (farmacia Catena) din municipiul Constanța, echipele RAJA efectuează lucrările de reparație pe acest bulevard.


Astfel, astăzi – 27 ianuarie 2022, în intervalul orar 12.30 – 17.00 se restricționează traficul auto pe primele două benzi de circulație de pe bd. Al. Lăpușneanu, pe o porțiune de aproximativ 50 m - sensul  e mers dinspre Trocadero spre Dacia.



În vederea desfășurării lucrărilor, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.



Sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile B. P. Hașdeu, Ciocârliei, Prahovei, cei arondați punctului termic 101, precum șiabonații de la blocurile TS.

 

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid, transmit reprezentanții RAJA .




Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii