Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA! Trafic oprit pe bulevardul Mamaia. Ce zonă este vizată

ro

22 Aug, 2022 10:09 1193 Marime text
  • Echipele RAJA restricționează traficul auto pe prima bandă de circulație de pe acest bulevard, pe o porțiune de aproximativ 20 m, (în zona stației CT Bus) - sensul de mers str. I.Gh. Duca - Mihai Viteazu, astăzi - 22 august 2022, în intervalul orar 09.30 - 13.00.

Pentru remedierea unui branșament avariat, de pe bulevardul Mamaia numărul 2 din municipiul Constanța, echipele RAJA restricționează traficul auto pe prima bandă de circulație de pe acest bulevard, pe o porțiune de aproximativ 20 m, (în zona stației CT Bus) - sensul de mers str. I.Gh. Duca - Mihai Viteazu, astăzi - 22 august 2022, în intervalul orar 09.30 - 13.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului au fost anunțate Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid“, transmit reprezentanții RAJA. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii