Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA Trafic îngreunat pe bulevardul Tomis din Constanța

ro

06 Jan, 2022 11:05 1689 Marime text

 
  •  În intervalul orar 10.00 – 15.00 se restricționează traficul auto pe prima bandă de circulație, sensul de mers dinspre str. Soveja spre bd. Al. Lăpușneanu.





Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis (bl. T3) din municipiul Constanța, echipele RAJA efectuează lucrări pe prima bandă de circulație de pe acest bulevard – zona Mega Image.








Astfel, astăzi – 06 ianuarie 2022, în intervalul orar 10.00 – 15.00 se restricționează traficul auto pe prima bandă de circulație, sensul de mers dinspre str. Soveja spre bd. Al. Lăpușneanu.





În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar  entru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.






Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele deintervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

 

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid,m, transmite RAJ A SA.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii