Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:27 14 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA. Trafic îngreunat pe bulevardul Mamaia din Constanța

ro

22 Apr, 2021 09:24 520 Marime text
  • Trafic restricționat pe a două bandăde circulație de pe bulevardul Mamaia (o porțiune de 50 m) pe sensul de mers către zona Delfinariu, astăzi - 22 aprilie 2021, în intervalul orar 09.00 – 12.00.

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe bd. Mamaia (în dreptul Universității Ovidius), din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe a doua bandă de circulație de pe acest bulevard, pe o porțiune de 50 m, cu sensul de mers către zona Delfinariu, astăzi - 22 aprilie 2021, în intervalul orar 09.00 – 12.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

 Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții, transmit reprezentanții RAJA.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii