Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:30 09 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA Trafic îngreunat în zona Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța

ro

11 Oct, 2021 09:44 561 Marime text
  • Traficul auto este restricționat pe primele două benzi de circulație de pe bd. 1 Decembrie 1918, pe sensul de mers dinspre bd. Ferdinand către bd. I. C. Brătianu, astăzi - 11 octombrie 2021, în intervalul orar 09.00 – 17.00.

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unui branșament avariat din zona Spitalului de Boli Infecțioase din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe primele două benzi de circulație de pe bd. 1 Decembrie 1918, pe sensul de mers dinspre bd. Ferdinand către bd. I. C. Brătianu, astăzi - 11 octombrie 2021, în intervalul orar 09.00 – 17.00.

Potrivit reprezentanților SC RAJA SA, în vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

„Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.
Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții“ - au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Ti-a placut articolul?

Comentarii