Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:29 17 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA. Trafic auto restricționat pe prima bandă de circulație de pe strada IG Duca din Constanța

ro

04 Nov, 2021 10:33 517 Marime text
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite în căminul de vane, de la intersecția str. I. G. Duca cu bd. Ferdinand din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe prima bandă de circulație de pe str. I. G. Duca, pe o porțiune de aproximativ 60 m – sensul de mers dinspre bd. Ferdinand către str. Ștefan cel Mare (în zona trecerii de pietoni), de astăzi – 04 noiembrie 2021 și până la finalizarea lucrărilor.

Potrivit S RAJA Constanța, în vederea desfășurării operațiunilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bunecondiții“ - au precizat reprezentanții RAJA Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii