Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA pe strada Popa Șapcă din localitatea 2 Mai. A fost întreruptă furnizarea apei

ro

22 Aug, 2023 10:29 768 Marime text
Sursă foto: Unsplash
  • În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă cu diametrul de 100 mm, de pe strada Popa Șapcă din localitatea 2 Mai, județul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, astăzi, 22 august 2023, în intervalul orar 10.00 - 13.00.
 
În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă cu diametrul de 100 mm, de pe strada Popa Șapcă din localitatea 2 Mai, județul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, astăzi, 22 august 2023, în intervalul orar 10.00 - 13.00, transmite un comunicat din partea RAJA SA.
 
Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Popa Șapcă, Tineretului, precum și cei de pe străzile adiacente.
 

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Anunț important al CT BUS: Mai multe autobuze au traseu deviat din cauza unor lucrări. Lista liniile afectate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii