Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Avarie RAJA pe bulevardul Tomis din Constanța. A fost întreruptă furnizarea apei. Ce zonă este vizată

ro

11 Oct, 2023 09:51 903 Marime text

UPDATE – ora 12.30
Ca urmare a unor probleme de ordin tehnic depistate la fața locului, suntem nevoiți să prelungim durata de executare a lucrărilor până în jurul orei 17.00.
Foto: PexelsPentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis din municipiul Constanța, echipele RAJA sunt nevoite să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi – 11 octombrie 2023, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

Potrivit SC RAJA SA, sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe bd. Aurel Vlaicu între bd. Tomis și bd Alexandru Lăpușneanu precum și cei arondați punctului termic 45.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“ - au mai precizat reprezentanții SC RAJA SA.


UPDATE – ora 12.30

„Ca urmare a unor probleme de ordin tehnic depistate la fața locului, suntem nevoiți să prelungim durata de executare a lucrărilor până în jurul orei 17.00.“ - au precizat reprezentanții SC RAJA SA

Citește și: 

Lucrări RAJA la Cernavodă. A fost întreruptă furnizarea apei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii