Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA la intersecția străzii Caraiman cu bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța

ro

23 Dec, 2022 10:28 1384 Marime text
Avarie RAJA, foto: PexelsÎn vederea executării lucrărilor de remediere a avariei survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de la intersecția str. Caraiman cu bd. 1 Mai din municipiul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 23 decembrie 2022, în intervalul orar 09.00 – 13.00.

Potrivit SC RAJA SA, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Caraiman - bd. 1 Mai - 1 Mai Vechi – Pajurei – Caraiman.

„Inițial, echipele de intervenție au încercat să remedieze avaria cu conducta sub presiune, dar din cauza debitului foarte mare s-a oprit furnizarea de apă.

Totodată, pentru executarea lucrărilor de reparații, traficul auto a fost restricționat în intervalul orar 08.30 – 14.00, pe primele două benzi de circulație de la intersecția str. Caraiman cu 1 Mai – sensul de mers dinspre bd. 1 Mai Vechi către str. Poarta 6.

Zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, dar și conducătorilor auto din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp“ - au mai precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii