Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA la Cumpăna. Când se va întrerupe funcționarea apei

ro

13 May, 2022 13:42 1066 Marime text
Atenție, se oprește apa în localitatea Cumpăna!, foto: Pixabay
 

Pentru executarea lucrărilor de conectare a sistemului nou de alimentare cu apă la stația de pompare Constanța Sud/Bifurcație Cumpăna, RAJA SA va întrerupe funcționarea stației, în noaptea de luni spre marți, 16 spre 17 mai 2022, în intervalul orar 22,00 - 04,30.


Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Cumpăna.


Investiția face parte din Contractul de Execuție Lucrări CL 4 – „Rețele apă și canalizare în zona periferică a municipiului Constanța, Palazu Mare și stațiunea Mamaia”, în valoare totală de 43.544.639,00 lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).
 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zona afectată, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. 

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor., transmit reprezentanții RAJA SA. 

           
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii