Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA în municipiul Constanța. A fost oprită furnizarea apei. Ce zone sunt afectate

ro

16 Feb, 2022 10:05 1528 Marime text
RAJA SA sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 16 februarie 2022, în intervalul orar 09.00 – 15.00, în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de la intersecția străzilor Ion Lahovari cu Nicolae Iorga din municipiul Constanța.

Potrivit SC RAJA SA, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Mihai Viteazu - Nicolae Iorga – Ion Lahovari – Poporului – Mihai Viteazu – Nicolae Iorga și cei de pe străzile adiacente (Flămânda și restaurant Delfinul).

„În vederea desfășurării acestor lucrări, se restricționează traficul auto pe o bandă de circulație de pe strada Nicolae Iorga, pe o porțiune de 20 m, sens de mers dinspre str. Mihai Viteazu spre Ion Lahovari. Zona a fost  împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților și participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp“ - ai precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii