Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA în municipiul Constanța. A fost întreruptă furnizarea apei. Ce abonați sunt afectați

ro

05 Oct, 2021 09:52 1209 Marime text
  • Avarie survenită pe conducta de alimentare cu apă cu diametrul de 100 mm, de la intersecția străzilor Ion Lahovari cu I. D. Chirescu din mun. Constanța

RAJA SA sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 05 octombrie 2021, în intervalul orar 08.30 – 14.00, pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă cu diametrul de 100 mm, de la intersecția străzilor Ion Lahovari cu I. D. Chirescu din mun. Constanța.

„Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Ion Lahovari – tronsonul delimitat de Nicolae Iorga și Poporului, Flămânda – tronsonul delimitat de Ion Lahovari și Petru Vulcan, precum și Restaurantul Delfinul“ - au precizat reprezentanții SC RAJA SA. 


Totodata, în același interval orar se va furniza apă cu presiune scăzută către utilizatorii de pe străzile I. D. Chirescu, Eremia Grigorescu, Artileriei și I. N. Roman.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp“ - au mai precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii