Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:44 31 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Avarie RAJA în Constanța. Trafic rutier restricționat. Trasee CT BUS deviate

ro

15 Mar, 2020 18:33 862 Marime text
În cursul zilei de astăzi, 15 martie 2020, conducta de aducțiune, cu diametrul de 800 mm, ce asigură o parte din necesarul de apă brută de la sursa Cișmea 1 către Stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța, a înregistrat o avarie majoră pe bulevardul Aurel Vlaicu, în dreptul Stației Palas.

Pentru executarea lucrărilor de intervenție, echipele RAJA au fost nevoite să  restricționeze traficul rutier în această zonă, pe o lungime de
aproximativ 20 de metri, pe benzile 2 de circulație de pe ambele sensuri de mers, de astăzi – 15 martie 2020, ora 17,00, până marți - 17 martie 2020, ora 21,00.

În vederea executării lucrărilor, zona a fost împrejmuită și semnalizată pentru a asigura o circulație corespunzătoare, atât pe timp de zi cât și pe timpul nopții, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliţia Municipală și Poliția Locală.

Consumatorii din zonă nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele RAJA depun eforturi pentru a efectua intervențiile cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că RAJA Constanța face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulaţiei în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiţii”, a transmis RAJA Constanța.

UPDATE 2: Ca urmare a sondajului în zona de intervenție stabilită inițial pentru remedierea avariei pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 800 mm, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, echipele RAJA au constatat că, din cauza diametrului mare al conductei și a adâncimii la care este poziționată aceasta, este necesară mărirea ariei de operare.

De aceea, până marți – 17 martie 2020, ora 21,00, traficul pe b-dul Aurel Vlaicu va fi blocat pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu străzile Nicolae Filimon și Alba Iulia.

Din cauza acestor lucrări traficul se deviază pe străzile Alba Iulia - Verde - Nicolae Filimon și invers. În vederea executării lucrărilor, zona a fost împrejmuită și semnalizată pentru a asigura o circulație corespunzătoare, atât pe timp de zi cât și pe timpul nopții, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliţia Municipală și Poliția Locală.

Consumatorii din zonă nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele RAJA depun eforturi pentru a efectua intervențiile cu conducta sub presiune.

RAJA Constanța cere scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigură că RAJA Constanța face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulaţiei în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiţii.

UPDATE 1: CT BUS Constanța anunță publicul călător că, din cauza lucrărilor executate de S.C. RAJA S.A. pentru remedierea unei avarii pe Bulevardul Aurel Vlaicu pe porțiunea cuprinsă între Strada Alba Iulia și Strada Filimon Sârbu va devia traseele liniilor: 1, 101M după următorul itinerar: bulevardul Aurel vlaicu – strada Alba Iulia – strada Verde - strada Filimon Sârbu, după care își vor continua traseul normal.

Sursă foto: RAJA  Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii