Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:47 08 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA Constanța în localitatea Albești

ro

26 Oct, 2021 11:28 605 Marime text


RAJA S.A. anunță întreruperea apei, joi, 28 octombire 2021, în intervalul 8:30-19:00, în localitatea Albești, județul Constanța, în vederea racordării unei noi conducte la sistemul centralizat de distribuție a apei.
 
Iată comunicatul transmis de RAJA S.A.:
 
„Pentru racordarea noii conducte de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, la sistemul centralizat de distribuție din localitatea Albești, județul Constanța, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile joi – 28 octombrie 2021, în intervalul orar 08.30 – 19.00.
        
Investiția face parte din Contractul de Execuție Lucrări CL 18 - „Rețele apă Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Albești, Cotu Văii. Rețele de canalizare Limanu”, în valoare totală de 32.678.518,21 lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).
 
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din comuna Albești, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
 
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.”

Ti-a placut articolul?

Comentarii