Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie pe strada Arcului din Constanța. Trafic auto blocat pe un tronson și apa oprită pentru mai mulți consumatori

ro

11 Jun, 2020 10:02 1314 Marime text

• Se execută lucrări de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă,
 
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de pe strada Arcului, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de străzile Gheorghe Marinescu și Progresului, astăzi - 11 iunie 2020, în intervalul orar 09.30 – 13.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

De asemenea, pentru remedierea avariei în condiții de siguranță s-a impus întreruperea  urnizării apei către consumatorii din cartierul Km 4-5, precum și cei arondați punctelor termice 91, 92 și 93.

Ne cerem scuze atât participanților la trafic din zona respectivă, cât si abonaților afectați de lipsa apei, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, se arată într-un comunicat de presă aș RAJA SA.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii