Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism dat în urmărire de autorităţile din Germania, descoperit în PTF Vărsând

ro

25 Aug, 2023 12:05 700 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vărsând au depistat, la controlul de frontieră, un cetăţean român care a încercat să intre în ţară cu un autoturism marca Audi Q5, estimat la valoarea de aproximativ 40.000 de euro, căutat de autorităţile din Germania.
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vărsând au depistat, la controlul de frontieră, un cetăţean român care a încercat să intre în ţară cu un autoturism marca Audi Q5, estimat la valoarea de aproximativ 40.000 de euro, căutat de autorităţile din Germania, transmite un comunicat din partea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea.
 
În data de 24 august 2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Vărsând, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, un bărbat, cetăţean român, la volanul unui autoturism marca Audi Q5, înmatriculat în Germania.
 
În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania, în urmă cu două săptămâni (7 august 2023).
 
Bărbatul a declarat faptul că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este căutat de autorităţi.
 
Drept urmare, autovehiculul (în valoare estimată de aproximativ 40.000 de euro) a fost indisponibilizat, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun, a încheiat sursa citată.


Citește și:
O femeie din Camerun, depistată de polițiștii de frontieră cu un document francez ce aparţinea unei alte persoane
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii