Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurel Butnaru, de la Hotel Parc, îşi extinde afacerile din Mamaia

ro

01 Oct, 2014 00:00 4415 Marime text
Pe data de 30 septembrie, Primăria Constanţa a eliberat autorizaţia de construire nr. 1579, pentru SC Triumph Comtur SRL. Autorizaţia constă în „construire imobil P+1 E cu funcţiunea de spaţiu comercial“, care va fi ridicat în staţiunea Mamaia, zona Hotel Aurora. „Iniţial, am vrut să demarăm construcţia anul acestea. Dar acum am alte priorităţi. Poate la anul“, a declarat Aurel Butnaru.
 
Reamintim că, în luna octombrie 2013, societatea Triumph Comtur SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa două proiecte, în vederea emiterii acordului de mediu. Este vorba despre proiectul „construire imobil P+1E cu funcţiunea de spaţiu comercial“, propus a fi amplasat în municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, zona Hotel Aurora, şi despre cel care vizează construirea unui „imobil parter cu funcţia spaţiu comercial“, propus a fi amplasat în staţiunea Mamaia, în apropierea Complexului Cleopatra.

Din datele Registrului Comerţului

Potrivit Registrului Comerţului, societatea Triumph Comtur SRL, care deţine Hotelul Parc, a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul social în municipiul Constanţa, Hotel Parc. Societatea se ocupă cu „activităţi ale agenţiilor de turism“. Capitalul social subscris este de 120.000 de lei, iar numărul de părţi sociale este de 12.000. Asociaţi sunt Aurel Butnaru, născut în anul 1947, în Valea Seacă, care deţine 6.000 de părţi sociale, şi fiul său, Florin Butnaru, născut în anul 1980, în municipiul Constanţa, care deţine 6.000 de părţi sociale. Administratorul societăţii este Florin Butnaru. Reamintim că Aurel Butnaru este fost consilier PNL.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii