Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au pus în pericol siguranța în trafic Șoferi beți, prinși de polițiști pe șoselele din județul Constanța

ro

13 Oct, 2022 16:00 951 Marime text
imagine cu rol ilustrativ Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști! 
 
La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au identificat un bărbat, de 67 de ani, care a condus un autoturism pe strada Călugăreni din stațiunea Eforie Nord, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Potrivit IPJ Constanța, la aceiași dată, în jurul orei 14.50, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Tulcei din comuna Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 00.50, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe DC 33, între localitățile Văleni și Cetatea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge., a mai transmis sursa citată. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii