Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție! Trafic restricționat pe mai multe străzi din Constanța

ro

05 Jul, 2022 10:30 855 Marime text
Sursă: Primăria Municipiului Constanța
  • Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Mai multe străzi din municipiul Constanța vor intra în reabilitare. Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje pentru asfaltare pe strada Făgetului. Se lucrează pe tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Chiliei, motiv pentru care traficul rutier este restricționat total, până la ora 16:00.

Recondiționarea carosabilului se va extinde și pe celelalte tronsoane. Intervențiile se vor desfășura cu același regim de restricții de trafic rutier. Miercuri, 06 iulie, se va reabilita porțiunea cuprinsă între strada Chiliei și strada Maramureș iar joi, 07 iulie, utilajele de asfaltare se vor muta pe tronsonul delimitat de strada Maramureș și strada Ion Andreescu.

„Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită“, spun reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii