Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! Un nou sens unic va fi instituit pe o stradă din municipiul Constanța

ro

11 Jan, 2024 11:51 1264 Marime text
Sursa foto: Primăria ConstanțaÎncepând cu data de 15 ianuarie, circulația rutieră va fi reorganizată pe strada Ciprian Porumbescu, circulația autovehiculelor se va realiza în sens unic, dinspre strada Unirii spre strada Pescarilor.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, implementarea acestei măsuri a fost necesară pentru a oferi o alternativă de circulație autovehiculelor cât și pentru decongestionarea traficului rutier din proximitatea Școlii Gimnaziale Nr. 3 „Ciprian Porumbescu”.

„Prin instituirea regimului de sens unic, se va facilita accesul elevilor și cadrelor didactice în unitatea de învățământ, iar trotuarele vor fi eliberate de autovehiculele parcate neregulamentar.

Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost avizat favorabil de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier și Comisia de Circulație, fiind realizat la cererea locuitorilor din zonă și în urma consultărilor cu aceștia.

Rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii