Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe bulevardul Lăpușneanu, în Constanța

ro

09 Oct, 2023 15:04 1102 Marime text
Sursa foto: Primăria Constanța

 
  • Începând din această dimineață, până mâine, 10.10.2023, ora 22:00, circulația rutieră va fi restricționată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe sensul de mers către stațiunea Mamaia
 
 
Conform unui comunicat al Primăriei Constanța, începând din această dimineață, până mâine, 10.10.2023, ora 22:00, circulația rutieră va fi restricționată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe sensul de mers către stațiunea Mamaia

„Pentru buna desfășurare a lucrărilor, accesul în și din strada Secerișului a fost interzis, iar din strada Portiței se virează obligatoriu la dreapta. În acest timp, traficul se desfășoară pe câte două benzi de circulație pe sens cu restricțiile menționate, motiv pentru care rugăm constănțenii să folosească, pe cât este posibil, rute alternative”, menționează edilii constănțeni.


De asemenea, începând de miercuri, 11.10.2023, ora 7:00, până joi, 12.10.2023, ora 22:00, echipele de muncitori se mută pe celălalt sens de mers pentru asfaltare (dinspre stațiunea Mamaia către Gara CFR).

„ În acest timp, va fi restricționat accesul în și din strada Portiței, iar din strada Secerișului se va vira obligatoriu la dreapta”, punctează sursa citată. 
 

Pe timpul executării lucrărilor semaforizarea este oprită pentru fluidizarea circulației.

„Rugăm constănțenii ca în cele patru zile să nu parcheze pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe o distanță de 200 m din centrul intersecției atât pe un sens cât și pe celălalt pentru a nu îngreuna activitatea utilajelor”, încheie sursa. 

  
 Citește și
Trafic reorganizat pe bulevardul Lăpușneanu, din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii