Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! Se schimbă regimul de circulație pe două străzi dintr-un cartier din Constanța

ro

12 Sep, 2022 11:42 1585 Marime text
regimul de circulație, foto: PMC
Străzile Progresului și Sergent Nicolae Grindeanu devin artere cu sens unic, începând cu data de 19 septembrie. Proiectul de resistematizare a traficului a fost realizat în urma vizitelor din teren și discuțiilor cu cetățenii, consultării cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și cu experți în sistematizare rutieră, fiind analizat și avizat favorabil în cadrul Comisiei de Circulație.

Prin implementarea acestui proiect se va asigura fluidizarea traficului rutier iar siguranța pietonilor va crește. Conducătorii auto vor putea staționa și parca pe carosabil.

regimul de circulație, foto: PMC
Pe strada Progresului, circulația autoturismelor va fi posibilă dinspre strada Meșterul Manole către strada Sergent Nicolae Grindeanu, iar pe strada Sergent Nicolae Grindeanu, traficul rutier se va desfășura dinspre strada Progresului către strada Meșterul Manole. Ambele sensuri unice sunt în proximitatea Școlii Gimnaziale Nr. 33 „Anghel Saligny”.

Rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.,precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii