Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! Se lucrează pe Autostrada A2 București-Constanța. În ce zone sunt restricții de circulație

ro

07 Apr, 2022 07:33 1333 Marime text
Autostrada A2 București-Constanța. Foto: ZIUA de ConstanțaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Potrivit Infotrafic, pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A1 Sibiu-Deva, A1 Deva-Nădlac, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt normale.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, începând din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov. Totodată, trafic intens este și pe Centura Capitalei, în loc. Domnești, Bragadiru și Bderceni.

Lucrări de reparații a carosabilului pe autostrada A2 București-Constanța:

1.Începând din data de 5 aprilie a.c., s-au introdus restricții de trafic pentru a se permite efectuarea unor lucrări (reparație rosturi dilatație și înlocuire element metalic), după cum urmează:

- pe sensul către litoral, între km. 19+972 de metri și km. 21+272 de metri (loc. Cernica, jud. Ilfov), fiind restricționată banda nr. 2;

- pe sensul către capitală, între km. 23+72 de metri și km. 21+272 de metri (loc. Brănești, jud. Ilfov), fiind restricționată banda nr. 2.

Semnalizarea rămâne valabilă și pe timpul nopții (balize reflctorizante cu semnale luminoase și săgeată luminoasă). Se estimează ca în perioada 21 – 26 aprilie a.c., restricțiile să fie ridicate!

2.Până la data de 21 aprilie 2022, se desfășoară lucrări de reabilitare a podului de la Cernavodă pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 155 – 161. Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe sensul către litoral, fiind deviat pe sensul către Capitală, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcții, cu restricție de viteză de 60 km/h.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii