Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! Se circulă în condiții de iarnă pe unele drumuri din România! Situația pe Autostrada A 2 București-Constanța

ro

13 Nov, 2023 08:36 846 Marime text
Foto cu rol ilustrativ: Drumuri Județene ConstanțaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în această dimineață, se circulă în condiții de iarnă în zona montană a județului Harghita, dar nu sunt impuse restricții de circulație.

Este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din județele Bistrița-Năsăud, Harghita, Mureș și Sibiu, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri.

„Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, traficul se desfășoară preponderent pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să evite depășirile riscante și să adapteze viteza la condițiile de trafic, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului!“ - au mai precizat reprezentanții Infotrafic

Citește și: 

Știri ConstanțaMicrobuz de călători implicat într-un accident rutier la Techirghiol! Sunt mai multe victime (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii