Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! Pe A2 București - Constanța se circulă în condiții de ploaie

ro

09 Nov, 2021 07:38 887 Marime text
  • Pe A2 București  - Constanța se circulă în condiții de ploaie, carosabilul fiind astfel umed, fără probleme de fluență.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteorologice nefavorabile.

Potrivit polițiștilor din cadrul centrului INFOTRAFIC, pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București - Pitești, A2 București  - Constanța, A3 București - Ploiești și DN 1 Ploiești - Brașov, se circulă în condiții de ploaie, carosabilul fiind astfel umed, fără probleme de fluență.

”Întrucât există o informare meteorologică de precipitații moderate cantitativ, valabilă până astăzi, la ora 20:00, ce vizează toată țara, recomandăm conducătorilor auto să verifice înainte de a pleca la drum dacă au în funcțiune ștergătoarele și sistemele de iluminare, să reducă viteza de deplasare pe timp de ploaie, să mărească distanța de siguranță dintre autovehicule și să circule prudent, acordând atenție fiecărei manevre pe care o efectuează în trafic” - au mai precizat polițiștii din cadrul Centrului INFOTRAFIC. .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii