Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! Noi restricții pe Autostrada A2 București-Constanța în luna septembrie. Anunțul CNAIR

ro

25 Aug, 2023 13:34 1052 Marime text
  • La finalul sezonului estival, în luna septembrie, CNAIR va demara noi lucrări de reparații, reabilitări și consolidări la rețeaua rutieră din administrare.
 
La finalul sezonului estival, în luna septembrie, CNAIR va demara noi lucrări de reparații, reabilitări și consolidări la rețeaua rutieră din administrare. Aceste lucrări vor impune instituirea unor restricții de circulație temporare pe principalele căi rutiere din România (A2, DN1, DN5, DN7), transmite un comunicat din partea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
 

„Menționăm că lucrările sunt necesare pentru a asigura viabilitatea rețelei de drumuri în concordanță cu strategia de întreținere și reabilitare a CNAIR”, precizează sursa citată.

 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/, a încheiat CNAIR.


Citește și:
Licitații Constanța: DRDP Constanța, licitație deschisă pe aproape 12,5 milioane de euro pentru întreținerea podurilor (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii