Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Atenție șoferi! Modificări în circulația de pe bulevardul Tomis de la intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu și intrarea în orașul Ovidiu

ro

22 Nov, 2023 16:26 3424 Marime text
foto: Primăria ConstanțaNoi reguli de circulație se aplică de astăzi pe bulevardul Tomis, porțiunea de drum cuprinsă între bulevardul Aurel Vlaicu și intrarea în orașul Ovidiu. 

Potrivit Primăriei Constanța, aceste modificări au fost necesare întrucât acest sector de drum a trecut din administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanta, în administrarea UAT Constanța.

„De astăzi, indicatorul informativ de ieșire din municipiul Constanța se află în dreptul Restaurantului „En Provence” iar cel de intrare în municipiul Constanța este situat la intersecția bulevardului Tomis cu strada Kiev. De asemenea, a fost redusă limita de viteza de deplasare a autovehiculelor pe acest sector al DN2A, de la 90 de km/oră la 50 km/oră.

Decizia de reducere a vitezei de deplasare a autoturismelor pe acest sector de drum a fost luată ca urmare a încadrării acestuia în categoria funcțională a drumurilor de interes local.

Primăria Municipiului Constanța prin Comisia de Circulație, împreună cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și Confort Urban au avizat modificarea limitei de viteză a autovehiculelor precum și relocarea indicatoarelor de informare privind intrarea și ieșirea din oraș“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.


Prin implementarea acestei măsuri se va asigura fluidizarea traficului rutier în zonă și evitarea producerii accidentelor rutiere.

„În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: 

Știri ConstanțaSchimbări majore în traficul rutier pe bulevardul Tomis! Iată pe ce porțiune
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii