Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:02 23 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie şoferi Lucrări pe podurile Fetești și Cernavodă. Trafic restricţionat

ro

31 Aug, 2017 09:36 771 Marime text

 În perioada 30.08 – 08.09.2017 vor avea loc lucrări de întreținere a căilor de rulare pe podurile dunărene Fetești și Cernavodă.

Lucrările se vor executa doar în cursul săptămânii, de luni până joi, în intervalul orar 22:00 – 06:00. Această măsura a fost luată deoarece pe acest segment de drum traficul rutier este încă destul de intens spre și dinspre litoral.

Circulația rutieră se va desfășura pe o bandă pe sens.

Având în vedere posibilitatea deteriorării condițiilor meteorologice și apropierea încheierii sezonului favorabil execuției lucrărilor, CNAIR  nu a mai putut amâna efectuarea reparațiilor.

Inițial, aceste lucrări erau programate în luna iulie, tot pe timp de noapte, dar ele au fost amânate din cauza traficului intens specific sezonului estival.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnalizările rutiere temporare și să manifeste atenție sporită ținând cont că lucrările se execută pe timp de noapte.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

Ti-a placut articolul?

Comentarii