Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, șoferi din Constanța! Trafic restricționat până vineri, pe strada Chiliei

ro

27 Sep, 2023 10:26 813 Marime text



 
  • Începând de astăzi, până vineri, în intervalul orar 08:00-16:00, traficul va fi restricționat pe strada Chiliei, tronsonul cuprins între strada Viceamiral Ioan Murgescu și strada Ion Rațiu
  • Restricția circulației este cauzată de lucrările pentru decopertarea carosabilului de pe strada Chiliei
 
 
Potrivit Primăriei Constanța, echipele Confort Urban vor interveni începând de astăzi cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Chiliei, tronsonul cuprins între strada Viceamiral Ioan Murgescu și strada Ion Rațiu.

„Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restrictionat parțial astăzi până la ora 16:00. Lucrările vor continua până vineri, 29 septembrie și se vor desfășura cu aceleași restricții de circulație în intervalul orar 08:00-16:00. După finalizarea lucrărilor de frezare, va fi asfaltată suprafața carosabilă și vor fi aplicate marcaje rutiere”, precizează sursa citată.

Pe strada Chiliei, au fost reconstruite și trotuarele, s-au înlocuit bordurile iar terenul a fost stabilizat prin așternerea de piatră. Au fost amenajate și casete pentru spații verzi, mai adaugă  sursa.

„Facem din nou apel către către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări”, încheie Primăria Constanța.

 

Citește și

Traficul este restricționat dinspre autostrada A2 București-Constanța către Cernavodă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii