Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:48 18 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, șoferi! Constanța. Trafic restricționat total pe strada Lebedei din Portul Tomis

ro

26 Apr, 2021 09:35 635 Marime text
  • Circulația autovehiculelor fiind restricționată total până la ora 16:00. Intervențiile vor continua și mâine, cu aceleași restricții de trafic rutier, în intervalul orar 08.00-16.00
Echipele SC Confort Urban SRL intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe strada Lebedei, circulația autovehiculelor fiind restricționată total până la ora 16.00. Intervențiile vor continua și mâine, cu aceleași restricții de trafic rutier, în intervalul orar 08.00-16.00. Reabilitarea carosabilului se realizează prin turnarea mixturilor asfaltice în două straturi.

Un sistem pentru colectarea apelor pluviale este în curs de amenajare în Portul Tomis. Zona carosabilă este reconfigurată pentru a permite drenarea apei.

De asemenea, în această săptămână, se execută lucrări de frezare a carosabilului pe strada Dionisie cel Mic, tronsonul delimitat de străzile Barbu Ștefănescu Delavrancea și Ștefăniță Vodă, circulația autovehiculelor fiind restricționată total, în intervalul orar 07.30-15.30.

Facem apel către conducătorii auto să NU parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se desfășoară lucrări., anunță Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii