Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție! Se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța pentru lucrări RAJA. Lista zonelor afectate

ro

26 Jan, 2024 13:33 841 Marime text
Foto: PexelsEchipele RAJA execută lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale din municipiul Constanța, în cadrul contractului -“Realizare cămine și instalație mecano hidraulică pentru modernizare și sectorizare pe rețele de distribuție apă – LOT 1, LOT 2, LOT 3”, marți – 30 ianuarie 2024, în intervalul orar 08.30 – 16.30.

Potrivit SC RAJA SA, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:
  • perimetrul delimitat de str. Unirii – bd. Mamaia (Pescărie) – Pescarilor – Locotenent Gheorghe Economu – Unirii, cu punctul termic 38;
  • strada Prelungirea Bucovinei, tronsonul cuprins de bd. Mamaia și str. Carol Davila.În același interval orar, se va furniza apă cu presiune redusă în zona străzilor Mircea cel Bătrân – Smârdan – Mihai Eminescu – Eroilor - Mircea cel Bătrân (cu punctele termice 17, 18 și 41), iar la etajele superioare ale imobilelor se poate înregistra lipsa totală a acesteia.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă. Reluarea furnizării apei potabile se va realiza progresiv, în fiecare zonă afectată.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor“ - au mai precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Citește și: 

Intervenție RAJA pe strada Dobrilă Eugeniu!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii