Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție de unde vă faceți cumpărăturile! Un supermarket din Constanța rămâne fără curent electric. Ce alți consumatori sunt afectați

ro

28 Apr, 2023 07:54 1388 Marime text
foto: Pexels E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților.

Potrivit E-Distribuție Dobrogea, lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.
„Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora“ - au mai precizat reprezentanții E-Distribuție Dobrogea.
Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.


Vineri, 28 Aprilie 2023
  • Localitatea Olimp, cu restaurant Lacul Racilor, Casa cu Stuf, Domeniile Clos Des Colombes, Blaxy Resort, RAJA Castel APA 23 August – întrerupere totalã.(întrerupere în alim. cu energie electrica de scurta durata in intervalul orar 08:30 – 16:30 )
  • Municipiul Constanța, cu Magazin "Metro Cash & Carry Constanta 2, Şoseaua Mangaliei nr. 211 – întrerupere totalã.09:00 - 17:00
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii