Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, constănțeni! Se vor verifica toate sirenele de alarmare publică din Constanța

ro

06 Oct, 2021 08:48 2120 Marime text
  • Inspectorii Biroului Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență din cadrul Primăriei Municipiului Constanța vor verifica și, dacă este cazul, vor remedia defecțiunile constatate la sirenele de alarmare din oraș.

Atenție, constănțeni! Începând de astăzi și până pe 15 octombrie 2021 se vor verifica toate sirenele de alarmare publică din Constanța.
 
Inspectorii Biroului Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență din cadrul Primăriei Municipiului Constanța vor verifica și, dacă este cazul, vor remedia defecțiunile constatate la sirenele de alarmare din oraș.
 
În cadrul acestei activități, se vor emite mai multe semnale acustice. Rugăm cetățenii să rămână calmi, deoarece este doar o verificare a mijloacelor de alarmare.
 
Menținerea în stare de operativitate a sistemului de înștiințare - alarmare este una dintre responsabilitățile administrației publice locale. Prin intermediul acestor mijloace de alarmare pot fi transmise semnale acustice cu diferite semnificații sau pot fi transmise mesaje vocale care vizează anumite măsuri pentru comunitate, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța,
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii