Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atac fără precedent al primarului Vergil Chițac la adresa consilierilor PNL „Discreditarea primarului are loc eventual sâmbătă, la micul dejun, cu rugăciune” (VIDEO)

ro

04 Jun, 2022 12:06 2417 Marime text
Vergil Chițac, foto: ZIUA de Constanța

E ruptura între primar și consilierii locali municipali, după ce aceștia s-au abținut de la mai multe proiecte propuse de edil. Ultima dată s-a întâmplat în ședința de Consiliu Local Municipal din luna mai când aleșii locali nu au fost de acord cu proiectul care viza taluzul orașului!

În cadrul discursului, Vergil Chițac a ironizat atacurile pe care „unii consilieri” le practică la adresa lui, spunând că discreditarea primarului are loc „sâmbătă, la micul dejun, cu rugăciune”. 
 

„Despre colaborarea consiliului liberal, pot spune că e mult loc pentru mai bine și mă opresc aici, pentru că aș avea multe de spus, dar am mult mai multe de tăcut. E clar că, în mod obligatoriu, dacă vrem să avem succes împreună, această colaborare trebuie îmbunătățită. 

Pentru că procesul acesta de discreditare al primarului pe care îl practică unii consilieri liberali, eventual sâmbătă la micul dejun cu rugăciune sau în interiorul partidului sau așa, undeva, pe la colțuri în oraș, nu mai poate continua. (...) Iar dacă ei cred că îmi fac mie un rău, mă rog, poate fi și așa, dar nu îmi pasă, eu știu ce am de făcut în oraș. Cel mai mare rău îl fac partidului din care provin - Partidul Național Liberal (...), a adăugat Vergil Chițac. 

 


Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii