Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrologul, despre Răducu Mazăre la majorat „Are nevoie de foarte multă libertate, doreşte un stil de viaţă radical"

ro

31 Jan, 2011 01:42 5666 Marime text
cap_1.jpgFiul primarului Radu Mazăre, Răducu, împlineşte astăzi 18 ani. Astrologul Monica Vasiliev ne descifrează ce spun astrele despre juniorul familiei Mazăre.

Radu Mazăre jr. - 31 ianuarie 1993

Raducu_mazare_108.jpgSoare în Vărsător, Luna în Taur - o combinaţie tensionată. Pe de o parte, Soarele în Vărsător are nevoie de foarte multă libertate, doreşte un stil de viaţă radical, este mai degrabă cerebral, distant şi excentric. Luna în Taur este conservatoare, tradiţionalistă, apreciază plăcerile simple ale vieţii şi pune pe un plan foarte important securitatea materială. De aceea, viaţa nativului va fi marcată de un conflict interior între nevoia de independenţă şi dorinţa de stabilitate. În principiu însă, acest aspect aduce personalităţii mai mult simţ practic, dar conferă şi un plus de încăpăţânare, de rigiditate. Nativului îi este foarte dificil să ajungă la compromisuri sau să îşi schimbe concepţiile.

moni_vasiliev1.jpgSoarele în conjuncţie cu Mercur şi Saturn - un aspect care accentuează într-un fel conflictul interior al Vărsătorului (între nevoia de a fi liber, independent şi responsabilitate). Astfel, deşi la suprafaţă nativul poate părea vesel, spontan şi foarte sociabil, în anumite momente iese la iveală o latură destul de rece, calculată şi voluntară. Disciplina, rigiditatea şi o anumită dificultate în a lega relaţii durabile şi apropiate sunt caracteristicile acestei combinaţii.

Uranus în conjuncţie cu Neptun în Capricorn - acest aspect generaţional, care are loc o dată la 171 de ani, conferă persoanelor născute la momentul respectiv un puternic idealism, o dorinţă de a schimba ceva în structurile sociale. Având în vedere că această conjuncţie se află în aspect armonios cu Luna în Taur, nativul este o persoană inteligentă, curioasă, în căutare de experienţe noi. Este un bun ascultător şi o persoană sociabilă. Totuşi, îi displac figurile autoritare şi nu se sfieşte să intre în conflict cu acestea.

Marte retrograd în Rac, Venus în Peşti - la nivel afectiv, nativul este extrem de sensibil, vulnerabil. Însă această sensibilitate poate foarte uşor să se transforme în comportament pasiv-agresiv sau în încercări de a-i manipula pe ceilalţi dacă nativul se simte rănit. În plus, dă uneori dovadă de subiectivism, mai ales din cauza aspectelor dificile făcute de Marte retrograd.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alina 31 Jan, 2011 18:34 Defapt a facut 17 ani!!