Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:49 25 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia United Hands România, alături de militarii americani, organizează un eveniment inedit pentru copii (galerie foto)

ro

23 Apr, 2016 00:00 1580 Marime text
Asociaţia United Hands România, cu ajutorul partenerilor şi sponsorilor, organizează, astăzi, un eveniment inedit pentru 150 de copii aparţinând centrelor de plasament, dar şi unor fundaţii şi organizaţii nonprofit din judeţul Constanţa. Astfel, celor mici li s-au pregătit o vânătoare de ouă de ciocolată, jocuri de echipă, pictură pe faţă, cadouri şi multă distracţie! Toate acestea fac parte din planul iepuraşului Țup.
 
„Primăvară reprezintă o perioadă importantă a anului, ce beneficiază de o dublă simbolistică: pe de o parte, ne bucurăm de regenerarea naturii şi de creşterea mediei temperaturilor, ceea ce duce la ameliorarea stării de spirit şi a relaţiilor interumane. Pe de altă parte, creştinii din întreagă lume sărbătoresc sfintele sărbători ale Paştilor, simbol al Învierii şi mântuirii prin credinţă“, transmit reprezentanţii Asociaţiei United Hands România.
 
„O sărbătoare plină de mister şi culoare care, şi astăzi, este la fel de enigmatică. Ca şi Moş Crăciun, iepuraşul de Paşte este aşteptat cu mare bucurie şi emoţie de copiii de toate vârstele, fiind considerat una dintre marile plăceri ale copilăriei“, adaugă cei de la Asociaţia United Hands România.
 
Anul acesta, iepuraşul Ţup a fost ales să ofere ouă de ciocolată şi cadouri tuturor copiilor aparţinând centrelor de plasament, dar şi unor fundaţii şi organizaţii nonprofit din judeţul Constanţa: Fair Play, Project Rescue România, Nigthingales, Antonio, Delfinu, Centrul de Primire Copii în Regim de Urgenţă. Aceştia vor petrece sărbătoarea Paştelui alături de voluntarii de la Asociaţia United Hands şi de militarii americani de la Bază Aeriană Mihail Kogălniceanu.
 
Nu va fi o simplă petrecere, ci o zi de distracţie pe care cei mici nu o vor uita. Vor participa la o vânătoare de ouă de ciocolată, se vor juca, se vor distra, vor fi pictaţi pe faţă şi bineînţeles că vor savura şi câteva aperitive tradiţionale. Iepuraşul Țup le va oferi şi cadouri interesante.
 
„Lucrul care impresionează şi surprinde cel mai mult este bucuria sinceră a tuturor celor care sărbătoresc Paştele. În ziua aceasta, fără excepţie, cu toţii sunt mai buni, mai speciali. O lume în care oamenii să se bucure de viaţă şi să accepte că pot deveni mai buni cu cei din jurul lor, încercând să sărbătorească în sufletul lor în fiecare zi: Învierea Domnului! Ar fi cu siguranţă o lume mai frumoasă! Iar ca acest lucru să devină posibil, este suficient ca fiecare dintre noi să creadă...!!! Ar trebui să ne întoarcem înspre sufletele copiilor, ca să învăţam curăţenia lucrurilor simple. Ar trebui să încercăm să vedem cu ochii lor, ca să ne vindecăm sufletele!!!“, au mai transmis reprezentanţii Asociaţiei United Hands România.
 
În ultimii 15 ani, Asociaţia United Hands România s-a evidenţiat în rândul organizaţiilor non-guvernamentale din zona Dobrogei, misiunea acesteia fiind de a oferi sprijin umanitar şi asistenţă socială în mediul rural, dar şi de a veni în ajutorul copiilor mai puţin favorizaţi aparţinând centrelor de plasament din judeţul Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii