Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia Best Events a câştigat finanţarea nerambursabilă pentru organizarea „Zilei Copilului” la Constanţa. Preşedintele ong-ului lucrează la Confort Urban

ro

24 May, 2018 00:00 2658 Marime text
Primăria Constanţa a publicat rezultatul procedurii de selecţie a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă în vederea organizării și derulării evenimentului „Ziua Copilului 2018“. Valoarea contractului este de 150.000 lei cu TVA inclus.
 
„Ziua Copilului 2018” va fi organizată anul acesta de Asociația Best Events. Au mai depus oferte în cadrul procedurii şi Ghiuvelichian Clara PFA şi Asociația Rima Art and Events.
 
În urma derulării procedurii de evaluare și selecție a ofertelor depuse, a fost desemnată câştigătoare oferta care aparţine Asociației Best Events, care a întrunit un punctaj de 33,2 puncte.
 

Despre Asociaţia „Best Events”


Potrivit Registrului Naţional ONG, Asociaţia „Best Events“ a fost fondată în 2011 şi are sediul declarat în staţiunea Mamaia, magazin nr. 2, Select. Menţionăm că în mediul online nu există nicio informaţie legată de această asociaţie. Preşedintele fundaţiei este Cristian Talpău, iar ceilalţi membri fondatori sunt Doru Huzum şi Andrei Mihail Negriloaia.

Potrivit site-ul societăţii Confort Urban, unde Consiliul Local este acţionar unic, preşedintele Asociaţiei „Best Events“, Cristian Talpău, este şeful Biroului Resurse Umane şi Arhivă al societăţii. Informaţia ne-a fost confirmată şi de conducerea Confort Urban.
 
Sursele noastre ne-au indicat şi faptul că, în luna iulie 2017, fostul angajat al Primăriei, Cristian Talpău, a primit trei ani de închisoare cu suspendare în Dosarul Retrocedărilor, în care a fost cercetat şi condamnat şi fostul primar, Radu Mazăre, împreună cu foşti directori şi angajaţi din Primăria Constanţa. La data faptelor, acesta era consilier juridic în cadrul Primăriei Constanţa.
 
Precizăm că Asociaţia Best Events a organizat în ultimul moment şi Revelionul 2017, finanţat tot de municipalitate.
 
Citeşte si:

Constanţa. Preşedintele Asociaţiei „Best Events“, organizatorul „Revelionului 2018“, angajat la Confort Urban şi condamnat cu suspendare în Dosarul Retrocedărilor?!


 
Decizie de ultimă oră a Primăriei Constanța Noul organizator al Revelionului 2018 este Asociația Best Events

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii