Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aslavita Farm SRL La Constanța se înfiinţează un sediu secundar al societăţii, cu denumirea de „Farmacie“

ro

05 Sep, 2023 17:00 902 Marime text

 
  • Firma Aslavita Farm SRL a fost înființată în anul 1998, iar obiectul de activitate este „Comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 3.886 din data de 1 septembrie 2023, a fost publicată hotărârea Adunării Generale a asociaților societății Aslavita Farm SRL, Med-Serv United SRL și Anca Vlad.
 
În baza dispoziţiilor Legii nr. 31/1990, republicată şi modificată, precum şi ale Actului Constitutiv al societăţii, asociații Aslavita Farm SRL au aprobat înfiinţarea unui sediu secundar al societăţii, cu denumirea de „Farmacie“, situat în municipiul Constanţa.
 
Totodată, s-a aprobat republicarea actualizată a actului constitutiv.
 
Med-Serv United SRL are sediul social în Bucureşti, fiind reprezentată prin asociații Fildas Trading SRL - cu sediul social în Piteşti (reprezentată legal prin Dragoş Mihai, administrator) și Idea Med SRL - cu sediul social în Bucureşti (reprezentată legal prin Dragoş Mihai, administrator).
 
Despre SC Aslavita Farm SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 5 septembrie 2023, firma Aslavita Farm SRL a fost înființată în anul 1998, adresa sediului social este la Pitești, în județul Argeș, iar obiectul de activitate este „Comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate“.
 
În SC Aslavita Farm SRL asociați sunt Med-Serv United SRL (cu 90%) și Anca Vlad (cu 10%). Calitatea de administrator este deținută de Claudia Florina Văleanu, din Constanța. 
 
În 2022, SC Aslavita Farm SRL a avut o cifră de afaceri de 13.991.212 lei, un profit de 293.982 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 12.
 
Platforma termene.ro informează că SC Aslavita Farm SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Schimbări în Sebcrimar Forte SRL. Andreea Hobu, din Corbu, noul asociat unic și administrator
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii