Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asia Express Când se va difuza finala sezonului patru

ro

16 Nov, 2021 12:15 1670 Marime text
  • Finala sezonului 4 Asia Express - Drumul Împăraților a fost oficial anunțată.
 
Fanii Asia Express sunt entuziasmați să afle cine sunt câștigătorii show-ului.
 
Finala competiției Asia Express are loc în Israel. Aceasta va fi difuzată la tv, pe Antena 1, pe data de 28 noiembrie 2021, de la ora 20:00.
 
După o mulțime de provocări pe care concurenții le-au trecut cu brio pe Drumul Împăraților, e timpul ca Asia Express sezonul 4 să-și aleagă echipa câștigătoare. Un periplu uimitor în Turcia, Georgia, Iordania și Israel se încheie cu o Finală Asia Express pe cinste. Emoții, lacrimi, voință, ambiție, bucurie, descoperire și echipă sunt cuvintele care definesc sezonul 4 de Asia Express, prezentat de îndrăgita Irina Fodor, care i-a avut alături pe Marius Damian și Oase, scrie a1.ro.
 
La finalul fiecărei etape, trei dintre echipele de la Asia Express au participat la cursa pentru ultima șansă, riscând eliminarea din concurs ultima echipă ajunsă la punctul de întâlnire cu Iorina Fodor. Într-un săculeț se aflau două nestemate de culori diferite care decideau soarta acestei ultime echipe: verde simboliza salvarea, iar roșu simboliza eliminarea.
 
După cursele din Turcia, concurenții s-au confruntat cu alte provocări în Georgia. Mai puține echipe au ajuns în Georgia, pentru că, de-a lungul competiției au avut loc eliminări
 
Pe lângă locuri, concurenții Asia Express au rămas profund impresionați de oamenii care s-au oferit să-I ajute oferindu-le cazare și hrană și i-au luat la autostop. Concurenții au întâmpinat și foarte multe refuzuri, când au explicat că nu au bani, nu au telefoane și fac parte dintr-un show de televiziune, însă aceste obstacole nu i-au oprit să-și finalizeze misiunile.

În ultima ediție difuzată ecipa eliminată a fost formată din Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța.
Echipele care s-au calificat în ultima etapă a concursului sunt:

Lidia Buble și Estera
Băieții de la Noaptea Târziu: Emi și Cuza
Mihai Petre și Ewira
Eliza și Cosmin Natanticu

Sursă foto: Facebook/ Asia Express
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii