Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arta suburbana a coborat pe plaja

ro

21 Apr, 2008 00:00 1497 Marime text
1208726877.jpg

Plaja Modern a gazduit, ieri dupa-amiaza, un concurs de graffiti-uri. Arta suburbana a fost adusa cu usurinta pe plaja si a reusit sa atraga numerosii constanteni iesiti la plimbare duminica dupa amiaza.

Vremea frumoasa i-a ajutat pe tinerii pasionati de pictatul peretilor si i-a inspirat sa deseneze pe tema "Constanta de ieri". Fel de fel de forme, mai mult abstracte, decat legate de realitate, s-au conturat pe panourile special puse pe plaja, pentru a fi colorate. Constanta de ieri li s-a aratat graff-erilor in diverse forme. "Noi suntem o continuare a Constantei de ieri", spunea unul dintre participantii la concurs. Daca unii au ales sa deseneze simboluri ale orasului, cum ar fi statuia lui Eminescu, de pe faleza de la Cazino sau a lui Ovidiu, altii au preferat sa contureze un oras numai de ei vazut. Muzica, graffiti, sticle de bere, skateri... toate au intregit atmosfera de pe plaja. Din pacate, intreaga manifestare a fost umbrita, in ciuda soarelui arzator de sfarsit de aprilie, de fluturasii electorali cu care candidatul PNL-ului la Primaria Constanta, Victor Manea, a ales sa ii "cadoriseasca" pe tinerii veniti sa admire graffiti-urile.

Scris de: {autor}Corina SAMOILA{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mircea 10 Mar, 2011 17:41 d-na corina,eu am fost organizatorul principal al acestui eveniment si pot afirma ca va inselati asupra ,,fluturasilor,, electorali.altfel nu acceptam eu ca organizator desfasurarea acestui eveniment.ceva stiti dvs..e drept au fost sponsori,dar nu s-a facut ,,reclama,,nimanui.a fost ceva frumos,intr-un cadru organizat,ptr.tineri si a iesit minunat.ar mai fi nevoie de asa ceva...nu a fost placut si interesant?