Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Art of Hair - „Eternă bucurie-i frumuseţea" (John Keats) Manichiura Spa by OPI, răsfăţ pentru mâinile tale (galerie foto)

ro

14 May, 2011 00:07 4472 Marime text
8_manichiura_salon_1.jpgDe multe ori ne plângem că pielea mâinilor ne este prea uscată şi că, din această cauză, se crapă şi ne creează neplăceri. Sau unghiile ne sunt casante şi nu reuşim să avem o manichiură aşa cum ne dorim pentru un timp îndelungat.

Credem că îngrijirea unghiilor este îndeajuns pentru a avea mâini frumoase, dar iată că lucrurile nu stau chiar aşa. Dana de la salonul Art of Hair ne explică de ce manichiura Spa executată cu produse profesionale OPI este soluţia ideală pentru mâinile şi unghiile noastre.

manichiura_produse_cosmetice.jpg„Manichiura Spa este un înlocuitor foarte bun al tratamentului cu parafină. Îmbunătăţeşte aspectul unghiilor, care capătă un luciu natural şi se albesc", spune Dana de la Art of Hair. Procedeul durează aproximativ 40-50 de minute şi presupune mai multe etape. În prima fază, unghiile sunt dezinfectate cu gel antiseptic OPI Swiss Hand Guard apoi se demachiază unghia cu dizolvant.

manichiura_salon_2.jpg„Urmează scrub-ul, pentru care folosim Manicure Skin Remover, iar într-un bol de sticlă pregătim un litru de apă caldă în care punem o măsură de Effervescent Soak, ce dă strălucire unghiilor, le revitalizează, le hrăneşte şi le hidratează. Nu trebuie să uităm să punem în bol şi petale de flori, care dau o senzaţie şi mai plăcută pentru clientă", explică Dana. În cea de-a cincia etapă, mâinile se masează cu Rejuvenating Serum şi se împachetează în prosoape calde. Se aplică Exfoliating Cutocle Treatment şi se masează cuticulele, care apoi se împing, se curăţă, iar restul se ia cu cleştişorul special pentru cuticule. Manichiura Spa se finalizează cu un masaj de relaxare pentru care se foloseşte Finishing Butter. La salonul ART of Hair acest răsfăţ costă 40 de lei. Reamintim că manichiura se realizează numai cu produse marca OPI, de înaltă calitate.

Art of Hair Constanţa - strada Răscoalei 1907 nr. 27, colţ cu strada Constantin Brătescu

Telefon: 0241.650.226 (Fix) 0724.389.071 (Mobil) Program: Marţi - Sâmbătă 9:00 - 20:00

http://artofhair-constanta.blogspot.com/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii