Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Armonia Hospital, primul spital din România cu acreditare AACI America

ro

11 Mar, 2023 00:00 1869 Marime text
  • „Suntem onoraţi sǎ primim recunoașterea unei echipe cu experienţǎ internaţionalǎ pentru munca acestor 14 ani de când a luat naștere Armonia Hospital”.

Armonia Hospital este primul Spital din România care a primit acreditarea AACI America, cât și prima maternitate care a primit standardul de excelenta clinica pentru maternitate.

AACI (American Accreditation Commission International) oferă acreditare organizațiilor din domeniul sănătății pentru a îmbunătăți calitatea asistenței medicale și siguranța pacienților la nivel mondial.

Îndeplinirea standardelor de acreditare AACI este o realizare recunoscută prin acordarea unei medalii de aur AACI la finalul unui proces de evaluare riguros.

AACI a certificat un proces amplu și continuu de ȋmbunǎtǎţire a calitǎţii serviciilor medicale având ca obiective: performanţa și siguranţa serviciilor oferite, un mediu sigur pentru pacient și orientarea cǎtre nevoile acestuia.

Suntem onoraţi sǎ primim recunoașterea unei echipe cu experienţǎ internaţionalǎ pentru munca acestor 14 ani de când a luat naștere Armonia Hospital. Pentru noi este doar ȋnceputul, responsabilitatea menţinerii acestor standarde și ȋmbunǎtǎţirea continuǎ devin misiunea noastrǎ”

Armonia Hospital oferă servicii complete de maternitate cum ar fi: Asistență la naștere, naștere naturală, naștere în apă, naștere „ca acasă”, naștere cu doula, naștere cu moașă, cezariană, consultație ambulatorie de specialitate (obstetrică, ginecologie, chirurgie generală, pediatrie, chirurgie, neurologie pediatrică, cardiologie, medicină internă, endocrinologie, neurologie, ortopedie, oncologie medicală etc.), investigarea, tratamentul și monitorizarea copilului – indiferent de vârstă, în secția Pediatrie; 24/7.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii