Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:40 02 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arhiepiscopia Tomisului dezminte acuzațiile aduse lui ÎPS Teodosie în scandalul deputatului Bălășoiu

ro

04 Oct, 2022 10:53 1018 Marime text
ÎPS Teodosie
Arhiepiscopia Tomisului dezminte acuzațiile aduse lui ÎPS Teodosie în scandalul în care este implicat deputatul Aurel Bălășoiu.

Înaltpreasfințitul Teodosie de la Constanța este acuzat că a vrut să îl ”pedepsească” pe deputatul Bălășoiu

Motivul ”supărării” lui Teodosie ar fi fost acela că Bălășoiu ar fi avut o legătură cu unul dintre șoferii prelatului de la Constanța.
 

ÎPS Teodosie nu are legătură cu cazul deputatului Aurel Bălășoiu, pe care l-a văzut doar la slujbele oficiate pentru un bolnav, apropiat al deputatului., transmit reprezentanții Arhiepiscopiei. 


Oficial de la Arhiepiscopia Tomisului 

Referitor la acuzele aduse ÎPS Teodosie de către Cristi Călin, numit în presă “călugărul-amant”, facem următoarele precizări:

ÎPS Teodosie nu are legătură cu cazul deputatului Aurel Bălășoiu, pe care l-a văzut doar la slujbele oficiate pentru un bolnav, apropiat al deputatului.

Dacă cineva acuză pe IPS Teodosie, trebuie să prezinte și dovezi, altfel acuzele devin calomnii.

Avem serioase îndoieli cu privire la credibilitatea informațiilor pe care Cristi Călin le lansează cu referire la IPS Teodosie, câtă vreme, după cum însuși declară în interviu, acționează din frustrare pentru faptul că a fost exclus din monahism și exmatriculat de la două Facultăți de Teologie, urmare a unui comportament dovedit incompatibil cu morala creștină: calomnie, comerț neautorizat, port ilegal de uniformă clericală, actualmente făcând parte dintr-o biserică-pirat, nicidecum din BOR, iar în Arhiepiscopia Tomisului a fost depistat, anul trecut, colectând ilegal bani în numele Bisericii.

 

Eventuale detalii despre Cristi Călin, citiți aici 

Vrea să ajungă preot ortodox, dar folosește metode neortodoxe., mai transmite Arhiepiscopia Tomisului. Detalii despre scandalul cu deputatul Aurel Bălășoiu, aici 

 EXCLUSIV | BOMBĂ ÎN POLITICĂ! E cutremur în PSD! Deputatul Aurel Bălășoiu a fost exclus din partid fiind implicat într-un monstruos caz sexual! FOTO ÎN PREMIERĂ NAȚIONALĂ / UPDATE Declarații exclusive: ”Voi lupta! 

EXCLUSIV | Cazul deputatului exclus din PSD se complică! Parlamentarul ar fi fost ”pedepsit” de Înaltpreasfințitul Teodosie după ce s-ar fi pupat cu șoferul acestuia! Călugărul-amant: ”Înaltpreasfințitul s-a supărat așa de tare…”

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii