Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:09 24 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arhiepiscopia Tomisului Alături de persoanele aflate în situații speciale

ro

18 Mar, 2020 08:45 856 Marime text

Arhiepiscopia Tomisului se alătură Primăriei Constanța și Direcției Generale de Asistență Socială în aceste zile de grele încercări în care numărul celor infectați cu coronavirus este în creștere, Constanța fiind al patrulea oraș ca număr de persoane infectate pe țară.

Astfel, pentru a ajuta persoanele izolate, vulnerabile sau pe cele aflate în situații speciale din cauza epidemiei de coronavirus, Departamentul Social - Misionar va derula trei proiecte sociale, potrivit unui comunicat de presă al Arhiepiscopiei Tomisului.

Proiecte sociale: 

1. Alcătuirea unor echipe în teren, care vor face cumpărături pentru persoanele menționate și vor oferi asistență grupului-țintă vizat;
2. Oferirea unei mese calde, pregătită la cantina socială a Arhiepiscopiei Tomisului, persoanelor izolate și bătrânilor nevoiași,  precum și distribuirea acesteia la domiciliu;
3. Specialiști din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului vor oferi consiliere socială și spirituală la numerele de telefon:
0722826177 – Preot Jean Ion, consilier social-misionar, pe latura spirituală;
0740789215 – asistent social și psihopedagog Geanina Chirugu, pe latura socială.

„Cei care doresc să se implice o pot face atât la sediul Arhiepiscopiei Tomisului, la Departamentul Social – Misionar, cât și la numărul de telefon de mai sus”, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Arhiepiscopia Tomisului

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii