Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproape 140.000 țigarete de contrabandă, depistate în Sălaj și Satu Mare

ro

10 Oct, 2023 17:17 843 Marime text
Sursa foto: Facebook



La data de 10 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Sălaj, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, au efectuat 10 percheziții domiciliare, în județele Sălaj și Satu Mare, la imobile deținute sau folosite de persoane bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă.


Potrivit Poliției Române, din cercetări a reieșit că, în perioada 2021 – 2023, bănuiții au deținut și au comercializat țigarete, despre care există bănuiala că ar proveni din contrabandă.
 

„În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au descoperit și ridicat 139.960 de țigarete (6.998 de pachete) de diferite mărci, marcate necorespunzător sau nemarcate, ambalate în saci de plastic sau în cutii din carton, în legătură cu care există suspiciunea că ar proveni din contrabandă”, spun polițiștii.



Totodată, au fost puse în aplicare cinci mandate de aducere, ulterior fiind reținute trei persoane, cu vârste cuprinse între 42 și 56 de ani, două din localitățile Valcău de Sus, respectiv Pericei, județul Sălaj și alta din localitatea Ardud, județul Satu Mare, mai menționează sursa.

„Acestea vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun, încheie sursa.



Suport de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiunea Speciale din Poliția Română.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii