Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel al Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța. Donatorii sunt așteptați sâmbătă să doneze sânge

ro

23 Jun, 2021 21:35 1220 Marime text
  • Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța dispune de toate materialele necesare activității medicale, echipa depune eforturi lucrând in week-end-uri, dar fără contribuția dumneavoastră, a oamenilor sănătosi dornici să ajute donând sange, eforturile noastre nu își ating obiectivul.
Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța organizează, sâmbătă 26.06.2021 între orele 08.30-13.00, o acțiune de donare de sânge.

Rugăm persoanele care doresc să doneze sânge, dar nu o pot face în zilele lucratoare, să se prezinte sâmbată 26.06.2021 în intervalul 08:30-13:00., a transmis Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța.
 

Solicitările de sânge și componente sanguine ale spitalelor din județ și din București sunt în creștere, dar numărul donatorilor se menține în aceasta perioadă la un nivel insuficient, comparativ cu cererile.
 
Pacienti cu boli grave, copii si adulti, au nevoie de tratament transfuzional; fără ajutorul donatorilor de sânge, nu li se poate asigura acest tratament.
 
Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța dispune de toate materialele necesare activității medicale, echipa depune eforturi lucrând in week-end-uri, dar fără contribuția dumneavoastră, a oamenilor sănătosi dornici să ajute donând sange, eforturile noastre nu își ating obiectivul.
 
Vă rugăm sa nu ignorați acest mesaj și să luați în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o oră din sâmbata dumneavoastră liberă, devenind donator de sânge. 


În paralel, se va  desfașura o acțiune de informare și recrutare de donatori de celule stem, cu înscriere în Registrul Național al  Donatorilor Voluntari de Celule Stem., a mai precizat Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii