Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț RAJA SA. Se oprește apa în localitatea Valea Dacilor din județul Constanța

ro

13 Sep, 2021 12:44 1312 Marime text
  • Fără curent, pompele de la nivelul puțului ce deservește localitatea Valea Dacilor nu vor putea funcționa, iar abonații din zonă vor rămâne fără apă potabilă în intervalul mai sus menționat.
Marți – 14 septembrie 2021, în intervalul orar 09.00 – 17.00, furnizorul de energie electrică va sista alimentarea cu energie în localitatea Valea Dacilor din județul Constanța, pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor.

Fără curent, pompele de la nivelul puțului ce deservește localitatea Valea Dacilor nu vor putea funcționa, iar abonații din zonă vor rămâne fără apă potabilă în intervalul mai sus menționat.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat consumatorilor, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor relua alimentarea cu apă.

Totodată, rugăm consumatorii din localitatea Plopeni să-și asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum şi uz casnic, în intervalul în care va fi întreruptă furnizarea apei”, transmit reprezentanții RAJA SA. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii